TRATAMENTUL VERGETURILOR
CU PLASMĂ IQ

Vergeturile sunt o problemă de ordin estetic, care afectează atât femeile cât și bărbații. Acestea apar din multiple cauze, cum ar fi: creșteri-scăderi bruște de greutate sau înălțime, în urma unei sarcini sau a unui stil de viață sedentar etc.

Semnele vergeturilor ajung să creeze adevărate complexe, astfel că pacienții, înainte să apeleze la tratamente estetice încearcă numeroase soluții, care cel mai adesea nu aduc rezultatul mult dorit.

Tratamentul se efectuează cu ajutorul unui aparat al cărui vârf, o dată ce intră în contact cu pielea creează plasmă, aceasta din urmă având numeroase beneficii, printre care și estomparea semnelor inestetice de pe corp, cunoscute și sub denumirea de vergeturi.

Tarif intervenție: 200€

BINE DE ȘTIUT

Procedura în sine durează între 30 și 60 de minute, în funcție de zona la nivelul căreia se efectuează tratamentul.

Procedura nu este dureroasă, nu necesită perioadă de recuperare, însă, în funcție de problemele cu care vă confruntați sunt necesare mai multe ședințe.

În urma consultației, medicul vă va recomanda cea mai bună soluție, dar și numărul optim de ședințe, în urma cărora vă veți putea bucura de rezultatul mult dorit.

Medicul recomandă să păstrați zona tratată curată și uscată și să evitați pe cât posibil activitățile fizice intense, astfel încât recuperarea să fie una cât mai rapidă.

În funcție de problemele cu care vă confruntați, rezultatele încep să se vadă, de obicei, după efectuarea a minim 3 ședințe.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.