BABY BTX

Tratamentul cu baby btx este una din procedurile anti aging eficiente prin care sunt estompate ridurile fine de expresie, care se formează din cauza repetării mimicilor faciale.

Baby btx-ul este similar toxinei botulinice clasice, dar în acest caz se folosesc mai multe unități de diluție, astfel că aspectul va fi unul natural.

Baby btx-ul va încetinii activitatea mușchilor faciali, astfel că ridurile se vor estompa, iar pielea va căpăta un aspect întinerit.

Procedura se recomandă persoanelor tinere, care își doresc netezirea ridurilor de expresie, dar și pentru cele care doresc să întârzie cât mai mult procesul de îmbătrânire.

Tarif intervenție: 200€

BINE DE ȘTIUT

Procedura durează doar 15-30 de minute, iar efectele ei sunt vizibile în aproximativ 7-10 zile de la intervenție.

Remanența este de 4-6 luni, aceasta putând să difere, în funcție de organismul sau stilul de viață al pacientului.

Pe parcursul procedurii, pacientul nu resimte niciun fel de disconfort.

Tratamentul cu baby btx se recomandă persoanelor tinere, care își doresc prevenția apariției ridurilor, sau chiar în cazul persoanelor mature, care își doresc un aspect întinerit, dar totuși natural.

De asemenea, tratamentul cu baby btx se poate efectua și în cazul persoanelor care au optat în prealabil pentru estomparea ridurilor cu toxină botulinică, pentru menținerea rezultatelor.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.