LIFTING FESIER

Fesele cu o formă proeminentă și bine definite vor fi întotdeauna o caracteristică a unui profil feminin care vor atrage atenția.

Multe femei au forma naturală plată a fundului și doresc să îmbunătățească aspectul prin rotunjirea feselor și ridicarea acestora.

Forma și proporția feselor unei persoane se modifică pe măsură ce îmbătrânește. Fluctuațiile de greutate, soarele, factorii genetici pot contribui, de asemenea, la pierderea elasticității pielii.

Liftingul fesier se face și în combinație cu alte proceduri și ajută la remodelarea feselor și a zonelor înconjurătoare, precum șoldurile, partea inferioară a spatelui și coapsele.

Această procedură îmbunătățește considerabil aspectul corpului, fiind sculptate forme ferme și proeminente, dar este redat și un aspect mai tinere.

Tarif intervenție: de la 2500€

Când să iei în considerare lifting-ul pentru fese?

 • Ați pierdut o cantitate semnificativă de greutate
 • Sunteți supraponderal și nu reușiți să pierdeți în greutate prin exerciții fizice și dietă
 • Aveți o greutate normală, dar doriți o îmbunătățire a aspectului corpului
 • Liftingul de fese nu va schimba calitatea pielii

BINE DE ȘTIUT

 • Suferiți de o afecțiune cronică severă, cum ar fi bolile de inimă sau diabet.
 • Doriți să pierdeți mult în greutate.
 • Aveți un indice de masă corporală mai mare de 32.
 • Sunteți fumător.
 • Starea dumneavoastră de sănătate mintală este instabilă.

Operația de lifting fesier prezintă diverse riscuri, inclusiv:

 • acumulare de lichid sub piele (serom);
 • vindecarea lentă a rănilor;
 • cicatrizare;
 • modificări de senzație/ amorțeală.

Ca la orice alt tip de intervenție chirurgicală, poate exista riscul de sângerare, infecție sau o reacție adversă la anestezie.

Este important să discutați cu chirurgul dumneavoastră despre istoricul medical, dietă, alte intervenții chirurgicale avute și despre motivul și așteptările pe care le aveți în urma acestei operații.

Renunțați la fumat – înainte de intervenția chirurgicală și în timpul recuperării.
Evitați anumite medicamente – medicamente antiinflamatorii, aspirina, suplimente pe baza de plante.
Mențineți o greutate stabilă – cel puțin cu 3 luni înainte de operație și după, pentru a nu diminua rezultatele procedurii.
Luați medicamente pentru a preveni complicațiile – înainte de intervenție, poate fi necesar să luați un anticoagulant pentru a preveni coagularea sângelui.
În timpul recuperării trebuie sa stea cineva cu dumneavoastră!

Medicul va face incizii în partea superioară a feselor, a șoldurilor și a osului pubic sau sub fese. Excesul de piele va fi eliminat, iar fesele vor fi ridicate.
Se vor face mici incizii care se vor estompa cu timpul și în general acestea nu mai sunt vizibile la finalul procesului de vindecare. Operația are loc sub anestezie generală, ambulator. Procedura durează 2-3 ore.

După liftingul de fese, incizia va fi acoperită cu pansament chirurgical. Vor fi plasate tuburi de dren sub rană și aproape de linia de incizie pentru a se scurge sângele sau excesul de lichid.
Este recomandat să dormiți pe burtă și să fie evitate așezările pe șezut perioade mai lungi de 20 de minute.
Medicul vă va recomanda tratament post operator.
În primele 6 săptămâni trebuie să evitați eforturile excesive, iar rezultatele sunt vizibile imediat după procedură, însă după 2-3 luni vor fi vizibile rezultatele finale.

În urma operației de lifting de fese ,rezultatele pot fi de lungă durată. Este necesar să mențineți o greutate corporală stabilă, precum și practicarea exercițiilor fizice.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.