DEPIGMENTAREA CEARCĂNELOR

Depigmentarea cearcănelor este o procedura ceruta des, având ca rezultat ameliorarea nuanței negre de sub ochi. Dacă însă cearcănele sunt sunt native, rezolvarea în totalitate a depigmentării este imposibilă.

Cearcănele inestetice sunt adesea asociate lipsei de somn, fumatului excesiv, unui stil de viață dezordonat sau ca semne ale îmbătrânirii sau ale expunerii la soare. Hiperpigmentarea acestora ajunge adesea să creeze adevărate complexe.

Depigmentarea cearcănelor este o procedură non chirurgicală, minim invazivă, care constă în injectarea unui cocktail de substanțe cu vitamina C, cu rol antioxidant, în zonele afectate. În urma acestei proceduri, zona tratată își va recăpăta luminozitatea. Procedura se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), cu un ac foarte fin.

Tarif intervenție: 200€

BINE DE ȘTIUT

Intervenția durează doar 30 de minute, nu este dureroasă, iar efectele sunt vizibile imediat.
În urma intervenției, fața va părea mai luminoasă, mai odihnită.

În funcție de necesitățile fiecărui pacient, medicul îi va recomanda numărul necesar de ședințe, astfel încât rezultatul să fie unul optim.

Dacă vă doriți netezirea depresiunii intraorbitale, în urma consultației, medicul vă poate recomanda și umplerea cearcănelor cu acid hialuronic.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.