RECONTURAREA MANDIBULEI
CU ACID HIALURONIC

Reconturarea mandibulei cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă, utilizată pentru a reface conturul mandibular în armonie perfectă cu trăsăturile faciale. Acest tratament este recomandat pentru pacienții care își doresc o linie a mandibulei mai definită și uniformă, având ca rezultat corectarea asimetriilor faciale.

După ce conturul mandibular este definit, volumetria feței va fi restabilită, iar pacientul se va bucura de un aspect mai bine definit, mai feminin, mai atrăgător, conferind în același timp și un efect de slimming face.

Procedura se efectuează prin injectarea cu acid hialuronic în puncte cheie, pentru ca substanța să fie distribuită uniform pentru un efect perfect. Procedura nu este dureroasă, dar pentru mai mult confort se poate utiliza canula atraumatică, cu care se definește uniform linia mandibulară. De asemenea, în cazul sensibilității la durere, se poate aplică o cremă anestezică.

Tarif procedură: de la 300€

BINE DE ȘTIUT

Procedura de reconturare a mandibulei cu acid hialuronic durează aproximativ 30 de minute, iar remanența este de până la 18 luni. În funcție de stilul de viață al pacientului, dar și de organism, remanența poate să difere.

Rezultatul este vizibil imediat, iar pacientul poate să își reia activitățile curente imediat după finalizarea intervenției.

În funcție de trăsăturile și necesitățile fiecărui pacient, medicul recomandă cantitatea de acid hialuronic necesară, pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, pentru un rezultat mai frumos, medicul poate recomanda și procedura de volumizare a pomeților.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.