BICHECTOMIA

Bichectomia este o intervenție chirurgicală ce constă în îndepărtarea parțială sau totală a bulei lui Bichat (bula de grăsime din obraz).

Intervenția este recomandată pacienților care consideră că au fața prea rotundă, sau sunt deranjați de volumul obrajilor și își doresc un aspect mai mai subțire, mai bine definit al feței.

Efectul obținut în urma intervenției de Bichectomie este unul de sculptare și subțiere a liniei feței, aspectul ei devenind mult mai întinerit.

De asemenea, operația de bichectomie se recomandă și în cazul persoanelor care au un volum mare în zona obrajilor, acestea având tendința de a-și mușca accidental fața internă a obrajilor şi a-și crea răni.

Tarif intervenție: 1500€

BINE DE ȘTIUT

Medicul va face o incizie în interiorul cavității bucale, de unde va extrage grăsimea în exces, de sub pomete.
Această procedură se realizează sub anestezie locală, internarea nefiind necesară.

Durata procedurii este de 30-40 minute, ulterior putându-se relua activitățile uzuale, disconfortul pe parcursul intervenției fiind unul minim.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.