LABIOPLASTIE
MICȘORARE LABII

Multe schimbări pot apărea în corpul unei femei prin naștere, fluctuații hormonale, variații de greutate sau procesul de îmbătrânire. Procedurile de rejuvenare vaginală nu ar mai trebui sa fie un subiect tabu pentru doamne și domnișoare.

Termenul de labioplastie se referă la o procedură care reduce lungimea labiilor. Este cea mai frecventă procedură de întinerire vaginală și poate ameliora simptomele neplăcute pe care le întâmpină femeile din această cauză.

Acestă procedură a devenit din ce în ce mai căutată, fiind o procedură care îmbunătățește calitatea vieții fiecărei femei prin redarea încrederii în sine.

Labioplastia este o procedură care poate fi făcută fie sub anestezie locală cu sedare orală, fie sub anestezie generală.

Tarif intervenție: de la  900€

BINE DE ȘTIUT

Odată ce anestezia a fost administrată, labiile vor fi remodelate cu atenție, astfel încât trauma și cicatrizarea să fie minime.
Efectuarea inciziilor depinde de tehnica specifică folosită, dar dr. Pascal va avea grijă să se asigure că nu vor interfera cu forma sau funcția vaginului.

  • reducerea labiilor mari;
  • asigurarea simetriei labiilor inegale;
  • redarea încrederii după naștere;
  • eliminarea disconfortului în timpul actului sexual;
  • crearea unui aspect armonios si reîntinerirea zonei;
  • eliminarea durerii cauzată de labii atunci când faceți exerciții fizice sau purtați anumite haine.

Este normal să simți o durere, să fie prezente umflături și vânătăi în primele două săptămâni după labioplastie. Pentru dureri sau disconfort, medicul vă va recomanda un tratament.
În perioada postoperatorie, se recomandă o igiena intimă riguroasă.
Se recomandă reluarea activității sexuale după aproximativ 6 săptămâni.
Intervenția de labioplastie trebuie să se realizeze în afara perioadei menstruale.
Conform mai multor studii, chirurgia labioplastică este asociată cu o rată mare de satisfacție de peste 90%.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.