CORECTAREA RIDURILOR NAZOGENIENE

Șanțurile nazogeniene sunt ridurile/liniile care se întind de la baza nasului, până la colțurile gurii, care se evidențiază atunci când zâmbim.

Acestea se formează adesea din cauza expresiilor faciale repetate, pierderea volumului facial, scăderea elasticității pielii, expunerea îndelungată la soare, scăderea în greutate.

O dată cu trecerea timpului acestea se adâncesc.

Procedura constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, astfel încât pielea să își recapete elasticitatea și volumul. Trebuie să știți că procedura nu este dureroasă, deoarece aceasta se realizează cu ajutorul canulei atraumatice, sub anestezie topică (cremă).

Tarif intervenție: de la 280€

BINE DE ȘTIUT

Intervenția durează doar 30 de minute, nu este dureroasă, iar efectele sunt vizibile imediat.
Remanența, în funcție de organismul și stilul de viață al fiecărui pacient, este de 6-8 luni.

Pentru un rezultat optim, medicii recomandă ca această procedură să fie realizată împreună cu volumizarea pomeților, pentru recăpătarea volumului facial.

În cazul persoanelor de peste 35 de ani, o dată cu umplerea șanțurilor nazogeniene este indicată și procedura de marionette lines (ridurile din colțurile gurii), pentru un rezultat armonios.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.