RINOCORECȚIE
CU ACID HIALURONIC

Rinocorecția cu acid hialuronic este o procedură estetică minim invazivă, care îmbunătățește aspectul estetic al nasului, rapid, fără durere și fără a fi necesară o perioadă de recuperare.

Procedura de rinocorecție constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele cu denivelări sau ascuțișuri ale nasului, pentru a restabili simetria nazală.

Pentru că procedura de rinocorecție cu acid hialuronic poate schimba unghiul vârfului nasului se poate obține aspectul unui nas mai mic.

Tarif intervenție: 300€

BINE DE ȘTIUT

Procedura de rinocorecție durează circa 15-30 de minute, pacientul nu resimte niciun fel de disconfort, intervenția efectuându-se sub anestezie topică (cu cremă) sau injectabilă, iar rezultatul este vizibil imediat.

Pacientul se va bucura de un nas frumos, în perfectă armonie cu fizionomia sa, până la un an de la intervenție.

Totuși,  în funcție de fiecare organism, de stilul de viață și de particularitățile fiecăruia, remanența poate oscila: în cazul unora dintre pacienți rezultatul este vizibil până la 1 an, iar în cazul altora, doar câteva luni.

Rinocorecția cu acid hialuronic este o procedură de volumizare, corectare a denivelărilor (cocoașelor), nu de micșorare efectivă a nasului.

Față de procedura chirurgicală, care implică recuperare, vânătăi sau inflamație, după intervenția de rinocorecție cu acid hialuronic, pacientul poate să-și reia activitățile zilnice imediat după procedură.

Un mare avantaj al acestei proceduri este că dacă pacientul nu este împăcat cu imaginea de după intervenție, el poate opta pentru procedura de Hialuronidază. Astfel, cu ajutorul unei enzime care dizolva acidul hialuronic zona va reveni la forma inițială.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.