RIDICAREA SPRÂNCENELOR CU FIRE PDO
FOX EYES

Odată cu înaintarea în vârstă conturul facial își pierde din fermitate din cauza procesului de îmbătrânire al pielii. Aspectul ochilor își pierde din luminozitate, întrucât apar ridurile de expresie, sprâncenele suferă un proces de coborâre, iar pomeții sunt mai lăsați. Tratamentul ”Cat Eyes” este o nouă procedură minim invazivă ce ridică unghiul exterior al ochilor.

Procedura reface elasticitatea și fermitatea pielii din jurul ochilor și ajută la estomparea ridurilor. Tratamentul se realizează cu 4 fire de tip COG (câte 2 fire pentru fiecare parte), care vor traversa țesutul facial de la nivelul sprâncenelor, până la nivelul liniei părului. Fiecare fir este apoi ancorat la țesuturile fibroase ferme ale scalpului pentru a oferi rezultate sigure și de lungă durată.

Înainte de tratament zona intervenției va fi dezinfectată și va fi administrat un anestezic local pentru a nu resimți niciun disconfort. Procedura Cat Eyes este ideală pentru a îmbunătăți o expresie obosită sau tristă, și pentru a dobândi aspectul căutat de „ochi de pisică” sau pentru a crea un aspect întinerit în zona ochilor.

Tarif intervenție: 250 – 500€

BINE DE ȘTIUT

Procedura de Cat Eyes modifică unghiul unde se întâlnesc pleoapele, prin strângerea și alungirea ochiului orizontal. Procedura este de obicei utilizată pentru a corecta ochii căzuți sau pentru a modifica forma ochiului real, pentru a dobândi o formă mai migdalată a ochilor.

În timpul intervenției, unghiul pleoapelor este ridicat și repoziționat. Adesea, tratamentul de Cat Eyes se realizează în tandem cu procedura de blefaroplastie, semnele de incizie fiind aceleași. Astfel, mascarea excesului de piele sau a grăsimii și ridicarea unghiurilor exterioare ale ochiului se pot face în aceeași ședință.

Durata procedurii este de aproximativ 30-45 de minute și este nedureroasă.
Durata de recuperare post procedură este de 2-3 zile.
Remanența tratamentului este între 4 și 6 luni.

Procedura va necesita o evaluare facială în prealabil de către medicul specialist.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.