LIPOFILING FESE
INJECTARE CU GRĂSIME PROPRIE

Fesele cu o formă proeminentă și bine definite vor fi întotdeauna o caracteristică a unui profil feminin care vor atrage atenția. Multe femei au forma naturală plată a fundului și doresc să îmbunătățească aspectul prin rotunjirea feselor și ridicarea acestora.

Deși exercițiul fizic rămâne o modalitate excelentă de a da formă și conținut feselor, există limite pentru beneficiile sale.

Fluctuațiile de greutate, procesul de îmbătrânire, factorii genetici pot contribui, de asemenea, la forma și proporția feselor, dar și pierderea elasticității pielii.

Procedura de lipofiling fese este minim invazivă și poate fi realizată cu anestezie locală, bucurându-se de accectabilitate maximă de către organism.

Această metodă are două beneficii: lipoaspiraţia într-un mod cât mai puțin traumatic a grăsimii în plus din alte zone precum abdomenul, coapsele, şoldurile şi transferul acesteia în regiunea fesieră, cu accentuarea profilului posterior.

Tarif intervenție: de la 3800€

BINE DE ȘTIUT

Pentru a apela la această procedura, condiția obligatorie este să existe suficient de multă grăsime depusă în exces în alte zone.

Rezultatele acestei intervenții chirurgicale sunt vizibile imediat, iar rezultatul final va fi vizibil în aproximativ 3 luni de la intervenție.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.