REJUVENAREA MÂINILOR

Mâinile reprezintă unul din elementele corpului expuse vederii, care sunt afectate de îmbătrânire, dar care sunt expuse constant și unor factori de mediu precum: substanțe chimice, soare, frig.

Toți acești factori afectează țesutul, diminuând elasticitatea, volumul și vascularizația de la acest nivel. Astfel își fac apariția ridurile, petele pigmentare, pielea devine laxă și subțire, iar venele devin proeminente.

Fața dorsală a mâinilor este cel mai frecvent afectată, iar tratamentul de reîntinerire se adresează în special acestei zone. Procedurile de rejuvenare a mâinilor  presupune atât refacerii structurii pielii prin îmbunătățirea ei, cât și refacerii stratului de grăsime de sub piele.

Tratamentul poate cuprinde un mix de proceduri aplicate pe zone: peeling, terapia vampir, tratamentul Volite sau mezoterapii cu cocktail de vitamine.

Tarif intervenție: 550 – 1200€

BINE DE ȘTIUT

Mezoterapia presupune injectarea la nivelul pielii a unui cocktail bogat în substanțe nutritive (vitamine, acid hialuronic, minerale etc) cu efect de hidratare și luminozitate.

Terapia vampir constă în injectarea tegumentului cu plasmă proprie, bogată în trombocite (celulele cele mai implicate în regenerarea tisulară).

Peeling-ul chimic este indicat în vederea biorevitalizării și îndepărtării petelor pigmentare. Nu este invaziv și se realizează cu ajutorul unei substanțe chimice care are în componența sa acid tricloracetic.

Injectare de acid hialuronic: substanță de umplere și hidratare, cu efect imediat. Este indicată în cazul pierderii de volum.

Politica de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.